A farmer nem akar kimenni a divatból!

A trendek jönnek-mennek a farmer marad!

Pár tipp mikor hordjad a farmert, illetve mikor mivel alkalmas hordani.

1. Hétköznap:

Minden napi ruhatárunkat már el sem lehetne képzelni farmer nélkül. Praktikus, mivel szinte mindennel lehet hordani. Lófarokba fogott hajjal és egy színes torna cipővel (ami illik a rövid ujjúd színéhez természetesen) kiváló hétköznapi ruha, illetve, mivel már a farmer nadrág több színben is megtalálható, mint például feketében egy iskolai ünnepélyre, temetésre is megfelelő.

2. Elegáns öltözet:

Ahogy az előzőkben is meg említettem, egy kizárólag fekete színű farmer egy fehér ünneplő felsővel alkalmas az elegáns öltözetnek, plusz, ha neked ez unalmas lenne dobd fel egy fehér vagy fekete blézerrel.

3Sportoláshoz és úszáshoz:

Farmert a sportoláshoz vagy úszáshoz? Kizárt! Ez a pont kilőve.

4. Téli öltözet:

A bakancsoknak is jár 1 év, és azaz év most van. Nagyon trendivé váltak a bakancsok, szóval a bakancs egy (lehetőleg kék) farmerrel és a kabátodhoz illő színű kötött sállal és egy sapkával perfect összeállítás.

5. Nyári öltözet: 

Nyáron is visz mindent a farmer! Egy rövid farmer nadrág egy rövidújjúval igazán hétköznapi, plusz, hogy ne legyen ennyire unalmas sok-sok (minél több, de azért ne vigyük túlzásba) mennyiségű karkötő és egy napszemüveg. (2014-ben helyet kapott a kör lencséjű napszemüvegek, amik most nagyon népszerűek, illetve a pilóta szemüvegek.)

4. Egyéb tippek: 

a) Télen a farmer ajánlottabb, mint például a szoknya vagy éppen egy leggings. A farmer alá pluszba még vehetünk egy harisnyát is.

b) A szakadt farmerek is nagy helyet kapott 2014-ben.

c) Amikor farmer nadrágot vásárolsz mindig próbáld fel előtte egy próbafülkében, mivel nem egyszer találkozni olyannal, hogy el vannak számozva a ruhák.

 d) A farmer télen, nagyon tetszetős csizmával is.